Wellness, Diner & Theater

Het Messchens Theater Arrangement bestaat uit een heerlijk 3-gangendiner bij Restaurant 'de Messchen' gecombineerd met een spetterende avond uit in theater 'de Nieuwe Kolk'. Daarnaast ontvangt u tijdens het diner een bon voor 3 uren privé gebruik van de wellness 'Mooi Messchenstaete' (voor min. 2 pers).

Theater De Nieuwe Kolk
Samen met Theater De Nieuwe Kolk hebben we voor u 4 voorstellingen geselecteerd waarvoor dit arrangement exclusief geldig is! De prijzen voor de arrangementen liggen tussen de € 79,- en de € 95,- De geselecteerde voorstellingen zijn:

Tineke Schouten - donderdag 18 januari 2018 - € 95,-
Vamos! - donderdag 8 en vrijdag 9 februari 2018 - € 95,-
Eric Corton - vrijdag 24 februari 2018 - € 79,-
Tina, de Musical - zaterdag 3 maart 2018 - € 85,-
(ticket voorstelling + 3-gangendiner + 3 uur prive Wellness)

Klik op de datum van de voorstelling om tickets te reserveren voor het Messchens Theater Arrangement!


Restaurant 'de Messchen'

U bent van harte welkom voor het 3-gangendiner in restaurant 'de Messchen', gevestigd in appartementencomplex Messchenstaete (Hoekbree 1, Assen). De Messchen heeft een wisselend 3-gangendiner voor u samengesteld passend bij het seizoen.

Volg ons ook op Facebook!

Mooi Messchenstaete

De bon die u ontvangt tijdens het diner geeft u recht op een 3 uur durend 'wellness moment' (min. 2 pers.) Wilt u de bon op de dag van het arrangement al gebruiken? Neem dan contact op met Mooi Messchenstaete voor het maken van uw afspraak. De bon kunt u tot 3 maanden na de voorstelling verzilveren en is niet geldig in combinatie met andere acties.

Online reserveren voor de wellness kan via www.mooimesschenstaete.nl of via de Facebookpagina van Mooi Messchenstaete.